Vlagheader

AUTOTOTAALGLAS

Autotaalglas vervangt en repareert autoruiten en biedt u graag zo veel mogelijk service. Ze hebben 54 vestigingen door heel Nederland, maar ze komen nu nog dichter naar u toe met een nieuwe service; het Autotaalglas Servicepunt. 

Vakgarage Paul Kuijpers is een Autotaalglas Servicepunt
Het Autotaalglas Servicepunt is een uitbreiding op de Autotaalglasservice. U bent van Autotaalglas gewend dat u altijd mobiel blijft wanneer uw auto gerepareerd wordt. Dit keer doen ze dat niet in de vorm van een leenauto, maar hebben ze het Autotaalglas Servicepunt. U kunt hier bij Paul Kuijpers een afspraak maken met Autotaalglas. U hoeft dus niet naar een Autotaalglas vestiging toe, maar de monteur komt naar het Servicepunt bij u in de buurt voor uw autoruit- reparatie of vervanging.

Paul Kuijpers brengt de autotaalglas service bij u in de buurt

  •        U kunt alle sterreparaties en ruitvervangingen laten uitvoeren bij Paul Kuijpers door een autotaalglas professional
  •        De autotaalglas kwaliteit blijft gewaarborgd
  •        U kunt een afspraak maken wanneer het u schikt
  •        U krijgt levenslange garantie op een ruitvervanging
  •        Autotaalglas factureert rechtstreeks aan u of in de meeste gevallen aan de verzekeringsmaatschappij of leasemaatschappij

Komt u toch liever naar de vestiging van Autotaalglas, wilt u gebruik maken van de autotaalglas mini als leenauto of de mobiele service aan huis of op het werk kan dat natuurlijk ook.