Kleine beurt in Oisterwijk

Bij Vakgarage Paul Kuijpers (2) wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Paul Kuijpers (2) niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Paul Kuijpers (2) voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Oisterwijk altijd langs Vakgarage Paul Kuijpers (2) om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we bij als dat nodig is.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Oisterwijk? Kom dan langs Gasthuisstraat 1a in Oisterwijk (). Of neem contact op via mail info@paulkuijpers.nl of bel naar 013-5215624.

Contactgegevens

Vakgarage Paul Kuijpers (2)
Gasthuisstraat 1a
5061 PB Oisterwijk

tel.: 013-5215624
mail: info@paulkuijpers.nl