VG_Campagne_Helden_op_sokken_2022_1200x460_2.jpg

Steun onze helden op sokken

Ontvang nu gratis een paar #Fandutch sokken bij onderhoud of reparatie van Vakgarage. Trek ze aan en maak uw #Fandutch outfit winterproof. Geniet thuis van alle komende sportevenementen, zoals Formule 1, schaatsen en natuurlijk het WK voetbal, en steun onze helden (op sokken). Niet alleen zit u er met de #Fandutch sokken warmpjes bij deze sportwinter, ook steunt u hiermee het goede doel. Voor elk paar sokken doneert Vakgarage namelijk € 0,50 aan Stichting Spieren voor Spieren.

Houd de komende tijd onze website en socials in de gaten en maak kans op meer leuke prijzen, zoals een complete #Fandutch outfit, een Viaplay-abonnement of een energiezuinige Smart TV! Maak dus snel een afspraak voor onderhoud of reparatie via onze website.

afspraak maken

SVS_FC_2022.png

Spieren voor Spieren

Brengt u uw auto voor onderhoud of reparatie naar Vakgarage dan doneert u daarmee tegelijkertijd aan een goed doel. Vakgarage heeft namelijk een samenwerking met Stichting Spieren voor Spieren. Deze organisatie houdt zich onder andere bezig met het financieren van wetenschappelijk onderzoek naar het ontstaan en de genezing van spierziekten bij kinderen. Daarnaast levert Spieren voor Spieren ook concrete individuele hulp in de vorm van bijdragen voor hulpmiddelen, en zetten zij zich actief in om bewustwording te creëren over spierziekten bij kinderen. Spieren voor Spieren heeft een duidelijke missie: alle spierziekten bij kinderen verslaan.

Ga naar de Spieren voor Spieren website